igazmondo

Az igazság gyakran fájdalmas dolog. Rövid hírek, baloldali/tudományos stílusban.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Dubai-t is elmossa az ár.

2011.03.14. 21:43 wmiki

A Pálma-sziget-et, nemcsak a gazdasági összeomlás éri el, a szökőár ténylegesen is elsüllyeszti. Közeledik a jelenlegi világ vége.
New York-ot pedig hajnalban mossa el az ár.

15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://igazmondo.blog.hu/api/trackback/id/tr762739857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2011.03.14. 23:04:08

A Pálma-sziget-et, nemcsak a gazdasági összeomlás éri el, a szökőár ténylegesen is elsüllyeszti. Közeledik a jelenlegi világ vége.

brlv24 2011.03.15. 00:12:12

@wmiki: Ez a Swami valami új hóbort?

mimindannyian · http://wmiki.blog.hu/ 2011.03.15. 00:46:34

Ez egy jóslat, vagy csak tájékoztatsz róla, hogy ellenszenves a dubai bagázs, és most jól megkapják amit szerinted érdemelnek?

dickname [bérkommentelést vállalok] 2011.03.15. 12:57:09

Szia Miki. Ugye azt is észrevetted hogy a Babád az evolúciót azt elhiszi. Ezek után tényleg ennyire adni tudsz a szavára?

Ettől függetlenül még előfordulhat persze, hogy viszi a víz a műszigetet. De ez már legyen az arabok problémája akik a sok olajpénzt ilyen hülyeségekre költötték el.

cypher · http://cypher.blog.hu 2011.03.16. 15:45:15

Ja! Értem. Ez a bizonyított tény. Most, hogy így mondod, lehet, hogy tényleg inkább ezt kéne tanítani az iskolában a másodfokú egyenlet megoldóképlete helyett. (NEM!!!)

;)

dickname [bérkommentelést vállalok] 2011.05.19. 20:27:45

@wmiki: ezt te elhiszed, vagy nem? Vagy milyen apropóból raktad ide?

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2011.06.29. 22:01:01

Skandináviában is természeti katasztrófák várhatók, a tengerrel/Golf- áramlattal kapcsolatban.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.03.14. 08:40:24

Mi is zajlik most...

Az elmúlt hónapok során, végigsöpört egy intenzív lázas, vírusos megfázás, amelynek kimenetele vagy nagyon gyors, vagy nagyon lassú és súlyos volt. Gyakori a szédülés, fejfájás, hányinger is. Mindez annak az oka, hogy Földanyánk rezgésében a Kárpát-medencével, - mint egy központi generátorral - most egy különlegesen erős magasabbra hangolódás történik.

A mi spirál galaxisunk, a Tejút kozmikus teremtői ereje, a világtengely és a Földünk belső tengelye, a Föld lélektengelye között, egy kettős hatás lépett fel. Olyan térszerkezeti formában, mintázódik, mint a DNS-ünk, de a polarizált fényinformáció nem kettős, hanem többszörös, csavarodású. Hatalmas erőmozgásokról van szó, ami egyrészt felülről, másrészt pedig a Földanya lelkéből lövell, árad ki. A Kozmikus Mindenség teremtői ősereje tölti, és gyógyítja Földanyánk lelkét, és ezáltal bennünket is.

A tengelykapcsolódást a Szíriusziak segítették, akik itt vannak köztünk, földi testben. Nem kell jelezni feléjük.
Ez az IDŐben is változást okozott, mintha lelassult volna. Mégjobban figyelj megszentelésére. Minden „elvesztegetett” percet ajánlj fel… Vond ki magad, amennyire csak tudod az „időrablásból”, minél türelmesebb vagy, annál több marad, mert ezáltal leszel képes „lassítani”. Nem fog hatni rád, ne hasson rád, hiszen az IDŐ csak a harmadik dimenzió látszata.

A beavatott törzseken kívül, - akik mind-mind testvér-és rokonnépeink még megmaradt utódai, - legfőképp a magyarság érezheti ennek a kettős erőhatásnak a tüneteit, mivel mi is nagyon erősen össze vagyunk kötve a Földanyával.
Ez az Univerzális történés egy erőteljes lökést adott nekünk a szív csokorra és a torok csokorra: – tágra nyitották, hogy hozzáférhessenek és kialakítsák bennünk a Szívtudatot. Átalakítják az orr- és tüdőjáratainkat, hörgőinket, a nyálkahártya új programot kap (ezért érzed folyton, hogy ki kell fújni az orrodat), így - NEM FOGSZ TUDNI HAZUDNI!!!
Az orvostudomány újfajta tüdőbetegségről beszél…

A Tejút leképeződik majd a lelkedben. Őseid emléke, és kötődésed hozzájuk olyan élővé válik, hogy könny szökik majd a szemedbe, amikor rájuk gondolsz. De csak annak, aki tiszta, aki készen áll. Ez a fajta nyitott Tejút-állapot lesz a Szívtudat útja, ami összekapcsolja a Lelked a Tejúttal, a lelked Életfájával. Mostantól indulsz el igazán felfelé, amiben megpróbálnak minden oldalról megakadályozni, és húzni lefelé, mint a hínár. Most következik majd a háromszori megkísértés, mint Jézus Urunknál, és mindez napi szinten. Minden próbatételért hálásnak kell lenned! Próbatételeid már nem a személyes tapasztalásod okán történnek veled, nemzeted fájdalmát éled, tisztítod, könnyíted. Vigyázz a gondolataidra és az érzéseidre: „Írva vagyon, ne kísértsd a Te Atyádat!”

Az agyban is részleges átalakítás történik a nőknél és a férfiaknál is, de nem mindenkinél.
A férfiak blokkolása oldódik. Mindaz a lekötés, amely az elmúlt évezredek alatt a férfiak agyi működésének, ezáltal érzelmi állapotának kedvezőtlen módosítását eredményezte, újra szabadul és egyben tágul, emelkedik a lelkiségük.

Most oldódnak tehát az agyi és érzelmi működés blokkjai, a trigeminuszok, - az öt érzékszerv idegközpontjai – átprogramozódnak. Nemcsak visszaáll és újraéled az elsorvasztott állapot, hanem egyben új adatátviteli programok is indulnak az érzékelésben, mert fel kell készíteni mindenkit az új érzékelési formákra, hogy „legyen szemünk a látásra, és legyen fülünk a hallásra”.
Ez okozza a sok fejfájást, fogfájást, fogproblémát, főleg a bölcsességfogakban, függetlenül az életkortól, mert Boldogasszony ereje hat erősen, aki maga a Bölcsesség. A férfiaknak többet kell hallgatniuk a szívükre, hogy ezáltal tudatosan háttérbe szorítsák a hideg logikát, és a materializmust. El kell engedniük az anyagi világot, el kell indítsák magukban a hit és alázat útját, mert csak akkor fogják látni a „valóságot”, mert nem úgy működik, hogy „hiszem, ha látom,” hanem meglátod, ha hiszed!

Amit tenned kell:
A szívcsokrodból és a harmadik szemedből halvány rózsaszín és halványkék fényt sugározz folyamatosan, mint egy képzeletbeli zuhanyrózsa. Ez lesz a te védelmed, és egyben a szakrális „ujjlenyomatod”, ÚJ-lenyomatod. Képileg vizualizáld az aurádat, mint egy áramló fényözönt, tudd, hogy hamarabb, előtted ér mindenhova ahová készülsz, ezért ne lepődj meg a fogadtatáson, magadnak készíted elő a terepet. Ha ezt tudatosan teszed, ez lesz a legnagyobb üzenet azoknak, akik most segítenek nekünk.

Vilagpolgar 2012.03.17. 19:15:40

@wmiki: Az elmúlt hónapok során, végigsöpört egy intenzív lázas, vírusos megfázás... ...Mindez annak az oka, hogy Földanyánk rezgésében a Kárpát-medencével...
hu.wikipedia.org/wiki/Influenza

A többi bekezdésre reagálni sem érdemes...

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.03.21. 09:24:49

:0 tehát akkor a tudomány mindent tud a világról, és sosem téved, és amit nem látunk (eszkimó, szeretet, isten) az nem létezik?

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.06.04. 10:47:54

pl. itt a Nyirkai jóslat:
www.yotengrit.hu/hu/article/teljes-nyirkai-joslat

"Asszonyainkat, mint birtokolt barmot
lerángatják családi küszöbükről
fertőző hodályokban szülni.
Bábák dacolnak.
Tömlöcbe vetik őket.
A betűvetésben gyarló főember
nem irgalmaz nekik."
Nem zónaidőt , és GPS koordinátákat ír, mégis teljesen pontos:
www.origo.hu/itthon/20110620-schmitt-pal-elutasitotta-gereb-agnes-kegyelmi-kervenyet.html

vagy itt ez a részlet:
"A tengereken utat változtatnak a hajók."
és ez a hír...:
index.hu/kulfold/2012/06/02/az_amerikai_hadiflotta_60_szazaleka_athajozik_a_csendes-oceanra/
süti beállítások módosítása